csütörtök, 07 július, 2022

  •   Call center: +36-79-322-989
  •   E-mail: tajga@tajgadepo.hu

Login

Thank you for your feedback !

Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.

Cégünkről


main-04A TAJGA-DEPO Kft. 1991-től Oroszország északi területéről származó fenyő fűrészáru nagykereskedelmével és különféle fa termékek gyártásával, előkészítésével foglalkozik.
Üzletfilozófiánk, hogy vásárlóink a legmagasabb színvonalon kerüljenek kiszolgálásra..

A TAJGA-DEPO KFT. fő célja a faipari és asztalos üzemek, műhelyek fenyő fűrészáruval, alapanyaggal és késztermékkel való teljeskörű ellátása. Több éves tapasztalatunk segítségével szaktanácsadással segítünk a megfelelő alapanyag kiválasztásában.

main-03Vállaljuk fűrészáru szárítását, gyalulását, méretre vágását, igény szerint, táblásítását, tömbösítését, impregnálását, az asztalos iparnak (felhasználó megrendelésre) félkész alapanyag előállítását.

Pl.: ragasztott gerendák; kerti kiegészítők ( székek, asztalok, virágtartók stb. ),építmények teljeskörű kivitelezését. Az általános piaci kínálatot kiegészítő, egyedi ötleteket megvalósító saját kivitelezésű termékek gyártásával álmait formába öntjük.

 

 

main-01Vállaljuk asztalok, székek, virágtartó ládák, spaletták és egyéb kiegészítők elkészítését is. Tekintsen meg néhány elkészült darabot.
Kattintson IDE!
Vállalkozásunk törekszik arra, hogy vevőink: a gyártók és a közvetelen felhasználók minél gyorsabban, legkedvezőbb feltételekkel és garanciával legyenek kiszolgálva.

szechenyi

szechenyi2

Rólunk mondták

Infó

Reméljük, hogy oldalainkon használható információkhoz jut, de természetesen bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeinken vagy személyesen is.

Virtuális túra a telepen

Ha szeretne virtuálisan körbe sétálni telephelyünkön, kérem kattintson az alábbi linkre.

woodhouse