szerda, 06 július, 2022

  •   Call center: +36-79-322-989
  •   E-mail: tajga@tajgadepo.hu

Login

Thank you for your feedback !

Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?

Lucfenyő

furesz1

Minden épülethez, legyen az hagyományos téglaépület tető és födém szerkezete, vagy könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopai. Pergolák, garázsok, belső térelválasztók és galériák építéséhez alkalmas fenyő fűrészárut 4-10 méteres hosszúságig kínálunk, többféle keresztmetszetben, így tökéletesen lefedünk minden építészeti igényt. Tetőszerkezetek, falak, mennyezetek lefedéséhez, gipszkartonozáshoz, különböző építkezési és felújítási munkálatokhoz, asztalos és belsőépítészeti feladatokhoz szükséges, első osztályú, észak-orosz és skandináv faanyagok széles választékát biztosítjuk Önnek, kedvező áron.

A Tajga – Depo termékeire kedvező ár, precíz, pontos méretre vágás és sokrétű felhasználhatóság jellemző.


Munkatársaink törekednek arra, hogy a fenyő fűrészáru gyártótól érkező minőségét a lehető legjobban megőrizzék addig, amíg Önhöz a faanyag eljut. Ehhez a fenyő fűrészárut előre meghatározott elrendezéssel - a fa számára ideális szellőzést biztosító - módszerrel tároljuk.
mellett is.

Telephelyünkön luc, borovi és vörösfenyő alapanyagú lécek, pallók, deszkáink, gerendákvárják akár vállalkozóként megrendelést teljesítő, akár saját feldolgozás céljából vásárló ügyfeleinket.

Fűrészáruink impregnálását (faanyagvédelmét) egyedi igényre vállaljuk!
Mennyiségi korlát nélkül, akár azonnali szállítással várjuk személyes, telefonos, vagy e-mailben történő megkeresését, érdeklődését.

 

1. Lécek:

Akár tetőfedésről van szó, vagy más építési munkálatokról, léceink széles méret- és forma választékával várjuk kedves Ügyfeleinket. Az általunk árusított termékek stabil és időjárásálló tetőszerkezetek építéséhez tökéletes, tömör, méretpontos faanyagok, amelyek 100%-ban felhasználhatóak. Bramac tetőlécekkel bármilyen típusú tető építhető, vagy renoválható.

 

Kérésére a faanyagot meggyaluljuk, impregnáljuk. Kapható hosszúságok: 2m, 3m, 4m, 5m és 6m
Termékeink egyedi méretezéssel is elérhetőek!

furesz2

2. Deszkák:

Építő- és asztalos minőségű, luc, borovi és vörösfenyő deszkák széles választékát kínáljuk Ügyfeleinknek, amelyek felhasználhatósága univerzális.
Az általunk árusított termékek stabil és időjárásálló, légszáraz és műszárított, tömör és méretpontos faanyagok, amelyek 100%-ban felhasználhatóak.
Kiváló alapanyag kerti építmények, kerítések és bútorok kialakításához.

Erős, szép szálú deszkáink megvásárolható méretei 4, 5, és 6 méteres hosszúságban.
Termékeink egyedi méretezéssel is elérhetőek!
Egyedi igény esetén a faanyagot gyaluljuk, illetve
impregnáljuk.

furesz3

3. Pallók:


Építő- és asztalos minőségű, luc, borovi és vörösfenyő pallók széles választékát kínáljuk Ügyfeleinknek, amelyek felhasználhatósága univerzális.
Az általunk árusított termékek stabil és időjárásálló, légszáraz és műszárított, tömör és méretpontos faanyagok, amelyek 100%-ban felhasználhatóak.
Kiváló alapanyag kerti építmények, kerítések és bútorok kialakításához.

Pallóink megvásárolható méretei 4, 5, és 6 méteres hosszúságban.
Termékeink egyedi méretekben is elérhetőek!
Speciális igény esetén a faanyagot gyaluljuk, illetve
impregnáljuk.

Megvásárolható méretei 4, 5, és 6 méteres hosszúságban.
Egyedi igény esetén a faanyagot előkészítjük: gyaluljuk, illetve
impregnáljuk.

furesz4

4.Gerendák:

A gerenda, szarufa és palló anyagaink kiválóan használhatók minden épülethez, legyen szó hagyományos téglaépület tető és födém szerkezetéről, vagy könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopairól. Luc, borovi és vörösfenyő fűrészárut 4, 5, 6, 7, 8, 9 és 10 méteres hosszúságig kínálunk, többféle keresztmetszetben, így tökéletesen lefedünk minden építészeti igényt.

furesz5

 

 

szechenyi

szechenyi2

woodhouse