szerda, 06 július, 2022

 •   Call center: +36-79-322-989
 •   E-mail: tajga@tajgadepo.hu

Login

Thank you for your feedback !

Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?

Gyalult profilok

gyalult1111

Bármilyen felhasználási formáról legyen is szó, nálunk válogatott minőségű gyalult luc, borovi és vörösfenyő deszkákat, pallókat, gerendákat talál- német PROFESSIONAL technológiával gyártva. Német professzionális gépparkunk - minőséget, és biztonságot garantál az elérhető felületi minőség kiválóságával. Tökéletesen sima, szinte csiszolt felületet biztosítunk. Erős, rezgéselnyelő gépvázak alapozzák meg az szerszámtengelyek nyugodt futását, azaz végeredményben a végtermékek összehasonlíthatatlanul sima felületeit – még folyamatos terhelés mellett is.

Az új vezérlés-technika gyümölcse: Memory-rendszer segítségével az utánrendelés is egyszerűen megvalósítható. Ha egyszer már legyártottunk Önnek egy profilt, a beállítási értékeket elmentjük és később, amikor Ön újra ezt a profilt szeretné, bármikor utánrendelhető. A számítógép vezérlésű - rendszer segítségével határtalan lehetőségeket kínálunk. A fejlett, érintő képernyős kezelőfelület segítségével hatékonyabb és precízebb munkavégzést garantálunk. Az automata optimalizálók tévedhetetlenül végzik a munkát, ezzel biztosítva a maximális anyag-kihasználást.

 • tökéletes felületi minőség
 • legnagyobb precizitás, ami a gépet és a készterméket illeti
 • optimális megoldás minden kihívásra
 • speciális megoldások a különleges elvárásokra.

 

Ön döntheti el, hogy mire van szüksége, hogy mely gyártási munkálatokat kívánja megrendelni, hogy mely gyártási folyamatokra tart igényt. Gépeink rendkívül erősek, precízek, és így minden elvárásnak megfelelnek, ahol gyalulás, hasítás vagy profilozás szükséges.

Gyors határidő, minőségi munka!

1 Lambériák:

Cégünk fő profiljának fontos eleme a lambéria, és különböző járólapok gyártása és forgalmazása is. A nálunk megtalálható lambéria típusok egytől egyig kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú, remek szigetelési tulajdonságuknak, energiatakarékosságának köszönhetően, kül- vagy beltéren egyaránt tökéletesen felhasználható termékek. Az általunk gyártott és forgalmazott típusok luc, borovi és vörösfenyő alapanyagokból készült, 10-12% nedvességtartalommal bíró szárított lambériák. Ebből adódóan minden lambéria kártevő-mentesített is, tartós és dekoratív elem.

Lambériáink háromféle minőségben, számtalan méretben, formában elérhetőek raktárunkban, vagy legyárthatóak rövid határidőn belül!


Lambéria termékek trapéz vagy sofline profillal, nút-fédermarással, 12-26 mm vastagságban készülnek. A 12-15 mm vastagságú lambéria főként beltéri, de kültéri felhasználásra is alkalmas, fal-, ferde sík, mennyezetburkolatként, tetőtér lezárásaként.
A 15-26 mm vastag lambéria bel- és kültéren egyaránt felhasználható.

 

2 Hajópadlók:

A lambériák gyártása mellett, a hajópadlók és különböző járólapok készítése és forgalmazása is fő profilunk alappillére. A nálunk megtalálható hajópadló típusok egytől egyig kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező áru, luc, borovi és vörösfenyő anyagok, amelyek a szabványnak megfelelő nedvességtartalommal bírnak.


Járólapjaink háromféle minőségben, számtalan méretben, formában elérhetőek raktárunkban, vagy legyárthatóak rövid határidőn belül!

 

Minden termék kártevő-mentesített is, tartós és esztétikus termék.

 

Válassza a Thermo-Woodot – A tartósság és strapabírás jegyében22

A Thermo-Wood előnyei:

 • - időjárás álló
 • - hosszú élettartamú
 • - a fajsúlya kedvezőbb az erdei fenyőnél
 • - hőkezelési tényezője igen kedvező (0,099 W/m*K)
 • - nedvességtartalma alacsony
 • - a normál fenyőkhöz képest igen csekély a repedési és vetemedési hajlama


16Tulajdonságok:

A fa színe sötétebb, kávébarna színű lesz. Kevésbé vetemedik, javul a hőszigetelő képessége, és ami az egyik legfontosabb, ellenáll a farontó gombák és rovarokkal szemben. Így jóval időt állóbb anyagot kapunk, mint a hagyományos fenyőanyag. Ezek az adottságok terasz és homlokzati burkolatoknál rendkívül lényeges tulajdonságok!

Speciális hőkezeléssel a faanyag élettartama a többszörösére nő.

 

23

Felületkezelés:

A Thermo-Wood-ból készült termékek felületkezelés nélkül is hosszú élettartamúak. A speciális hőkezelésnek köszönhetően, a fával kapcsolatos egyik legnagyobb fenntartást, a folyamatos festést nem igényli!

Felület kezelés esetén:

A faanyag ápolása érdekében átlátszó pigmentált olajok alkalmazása javasolt, így a faanyag megőrzi a természetes megjelenését.
A felületkezelő anyagok első rétegét beépítés előtt a további réteget a beépítés után javasolt felhordani.

 17

Blockhouse:

A Blockhouse faházak rönkhatású burkolásának remek alapjai. A nálunk megtalálható Blockhouse típusok egytől egyig kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú, remek szigetelési tulajdonságuknak, energiatakarékosságának köszönhetően, kül- vagy beltéren egyaránt tökéletesen felhasználható termékek, amelyek vastagsága  minimum 20 mm-es. Az általunk gyártott és forgalmazott típusok luc, borovi és vörösfenyő alapanyagokból készült, 10-12% nedvességtartalommal bíró szárított termékek.


Blockhouse áruink háromféle minőségben, számtalan méretben, formában elérhetőek raktárunkban, vagy legyárthatóak rövid határidőn belül!

gyalult4

gyalult5

gyalult6

gyalult7

szechenyi

szechenyi2

Rólunk mondták

Infó

Reméljük, hogy oldalainkon használható információkhoz jut, de természetesen bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeinken vagy személyesen is.

Virtuális túra a telepen

Ha szeretne virtuálisan körbe sétálni telephelyünkön, kérem kattintson az alábbi linkre.

woodhouse